Kombi prevoz
Beograd Rovinj

Kombi prevoz Beograd Rovinj je jedna od najtraženijih usluga, naravno pogotovo u letnjim mesecima. Balkan Prevoz nudi usluge prevoza iz Beograda za Rovinj. Takodje, saobraćamo i iz Rovinja za Beograd. Mi smo pouzdana i profesionalna kompanija koja je specijalizovana za organizaciju sigurnog i udobnog putovanja. Prevoz vršimo po principu od vrata do vrata. Prevoz se vrši u oba smera. Naša misija je da vam pružimo ne samo prevoz do Rovinja, već i izuzetno prijatno iskustvo tokom celog putovanja.

Kombi prevoz Beograd Rovinj

Kombi prevoz do Rovinja

Kombi prevoz putnika do Rovinja kombijima i mini van vozilima. Redovne linije u sezoni i polasci iz Beograda za Rovinj. Najbolji, najbrži i najpovoljniji prevoz do Rovinja – Balkan Prevoz.

Prevoz Beograd Rovinj

Nudimo različite opcije prevoza iz Beograda za Rovinj koje se prilagođavaju vašim potrebama. Bez obzira da li putujete sami, sa porodicom ili grupom prijatelja, možemo organizovati prevoz prilagođen broju putnika i vašem rasporedu. Takođe, imamo fleksibilne polaske i dolaske, kako bismo se prilagodili vašim planovima i obezbedili vam što veću udobnost i praktičnost.

Rovinj Beograd prevoz

Prevoz Rovinj Beograd je jedna od najposećenijih usluga Balkan Prevoza. Vozimo vas u oba smera. Naši vozači su ljubazni i pažljivi prema svim putnicima. Uvek smo tu da vam pružimo pomoć i odgovorimo na sva vaša pitanja tokom putovanja. Takođe, bezbednost naših putnika je naš prioritet. Poštujemo sve propisane saobraćajne norme i redovno održavamo naša vozila kako bismo osigurali sigurnost tokom putovanja.

Rezervacija

Brz, povoljan i udoban prevoz do Rovinja

Putujte sa nama brzo, povoljno i udobno do Rovinja. Vozila novije generacije, WiFi u vozilima, prevoz od vrata do vrata i profesionalni vozači.

Kombi prevoz putnika Beograd Rovinj

Redovni polasci na liniji Beograd Rovinj Beograd. Brza i laka rezervacija karte preko sajta ili putem telefona.

Minibus prevoz do Rovinja je jedan od najpopularnijih vidova prevoza iz Srbije za Rovinj. Ukoliko želite da rezervišete svoje mesto u našem kombiju ili imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili e-maila navedenih na našem sajtu. Naš tim će vam rado pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam da organizujete svoje putovanje na najbolji mogući način.

Sa nama možete dobiti najbolju cenu prevoza do Rovinja! Naš kombi prevoz pruža optimalan odnos kvaliteta i cene kako biste mogli da uživate u udobnom putovanju po pristupačnoj tarifi. Naš cilj je da vam pružimo vrhunsku uslugu po povoljnoj ceni. Svesni smo da je važno da putovanje bude ekonomično, posebno kada planirate duži boravak. Zato smo pažljivo prilagodili naše cene kako bismo zadovoljili vaše budžetske potrebe, a istovremeno vam pružili siguran i udoban prevoz.

Ponosno vam predstavljamo naše redovne linije za Rovinj! Kao kombi prevoznik, nudimo pouzdane i redovne linije koje povezuju Srbiju sa različitim destinacijama u Crnoj Gori. Naše redovne linije su pažljivo planirane kako bismo zadovoljili potrebe putnika i obezbedili praktičan raspored putovanja. 

Kombi prevoz Beograd Rovinj cena

Prevoz Beograd Rovinj cena

Jedan pravac

Prevoz Beograd Rovinj Beograd cena

Povratna