Balkan Prevoz

Kombi prevoz
Hrvatska

Kombi prevoz Hrvatska je jedna od najtraženijih usluga, naravno pogotovo u letnjim mesecima. Balkan Prevoz nudi usluge prevoza iz Srbije za Hrvatsku. Mi smo pouzdana i profesionalna kompanija koja je specijalizovana za organizaciju sigurnog i udobnog putovanja ka ovoj prelepoj zemlji na Balkanu. Prevoz vršimo po principu od vrata do vrata. Prevoz se vrši u oba smera. Naša misija je da vam pružimo ne samo prevoz do Hrvatske, već i izuzetno prijatno iskustvo tokom celog putovanja

Kombi prevoz Hrvatska

Kombi prevoz za Hrvatsku

Kombi prevoz putnika za Hrvatsku luksuznim automobilima, kombijima i mini van vozilima. Redovne linije u sezoni i polasci iz Beograda za Hrvatsku. Najbolji, najbrži i najpovoljniji prevoz do Hrvatske – Balkan Prevoz.

Kombi prevoz iz Hrvatske

Nudimo različite opcije prevoza iz Hrvatske za Srbiju koje se prilagođavaju vašim potrebama. Bez obzira da li putujete sami, sa porodicom ili grupom prijatelja, možemo organizovati prevoz prilagođen broju putnika i vašem rasporedu. Takođe, imamo fleksibilne polaske i dolaske, kako bismo se prilagodili vašim planovima i obezbedili vam što veću udobnost i praktičnost.

Prevoz Srbija Hrvatska

Prevoz Srbija Hrvatska je jedna od najposećenijih usluga Balkan Prevoza. Vozimo vas u oba smera. Naši vozači su ljubazni i pažljivi prema svim putnicima. Uvek smo tu da vam pružimo pomoć i odgovorimo na sva vaša pitanja tokom putovanja. Takođe, bezbednost naših putnika je naš prioritet. Poštujemo sve propisane saobraćajne norme i redovno održavamo naša vozila kako bismo osigurali sigurnost tokom putovanja.

Rezervacija

Cenovnik Hrvatska

Beograd Zagreb

Beograd Umag

Beograd Rijeka

Beograd Opatija

Beograd Pula

Beograd Rovinj

Beograd Novigrad

Beograd Poreč