Balkan Prevoz

Kombi prevoz
Slovenija

Kombi prevoz Slovenija je jedna od najtraženijih usluga, naravno pogotovo u letnjim mesecima. Balkan Prevoz nudi usluge prevoza iz Srbije za Sloveniju. Mi smo pouzdana i profesionalna kompanija koja je specijalizovana za organizaciju sigurnog i udobnog putovanja ka ovoj prelepoj zemlji na Balkanu. Prevoz vršimo po principu od vrata do vrata. Prevoz se vrši u oba smera. Naša misija je da vam pružimo ne samo prevoz do Slovenije, već i izuzetno prijatno iskustvo tokom celog putovanja

Ljubljana

Kombi prevoz za Sloveniju

Kombi prevoz putnika za Sloveniju luksuznim automobilima, kombijima i mini van vozilima. Redovne linije u sezoni i polasci iz Beograda za Sloveniju. Najbolji, najbrži i najpovoljniji prevoz do Sloveniju – Balkan Prevoz.

Kombi prevoz iz Sloveniju

Nudimo različite opcije prevoza iz Sloveniju za Srbiju koje se prilagođavaju vašim potrebama. Bez obzira da li putujete sami, sa porodicom ili grupom prijatelja, možemo organizovati prevoz prilagođen broju putnika i vašem rasporedu. Takođe, imamo fleksibilne polaske i dolaske, kako bismo se prilagodili vašim planovima i obezbedili vam što veću udobnost i praktičnost.

Prevoz Srbija Slovenija

Prevoz Srbija Slovenija je jedna od najposećenijih usluga Balkan Prevoza. Vozimo vas u oba smera. Naši vozači su ljubazni i pažljivi prema svim putnicima. Uvek smo tu da vam pružimo pomoć i odgovorimo na sva vaša pitanja tokom putovanja. Takođe, bezbednost naših putnika je naš prioritet. Poštujemo sve propisane saobraćajne norme i redovno održavamo naša vozila kako bismo osigurali sigurnost tokom putovanja.

Rezervacija

Cenovnik Slovenija

Beograd Ljubljana

Beograd Ptuj

Beograd Celje

Beograd Krško

Beograd Maribor

Beograd Novo Mesto

Beograd Kopar

Beograd Portorož

Beograd Izola