Kombi prevoz
Slovenija

Kombi prevoz Slovenija je jedna od najtraženijih usluga, naravno pogotovo u letnjim mesecima. Balkan Prevoz nudi usluge prevoza iz Srbije za Sloveniju. Mi smo pouzdana i profesionalna kompanija koja je specijalizovana za organizaciju sigurnog i udobnog putovanja ka ovoj prelepoj zemlji na Balkanu. Prevoz vršimo po principu od vrata do vrata. Prevoz se vrši u oba smera. Naša misija je da vam pružimo ne samo prevoz do Slovenije, već i izuzetno prijatno iskustvo tokom celog putovanja

Ljubljana

Kombi prevoz za Sloveniju

Kombi prevoz putnika za Sloveniju luksuznim automobilima, kombijima i mini van vozilima. Redovne linije u sezoni i polasci iz Beograda za Sloveniju. Najbolji, najbrži i najpovoljniji prevoz do Sloveniju – Balkan Prevoz.

Kombi prevoz iz Sloveniju

Nudimo različite opcije prevoza iz Sloveniju za Srbiju koje se prilagođavaju vašim potrebama. Bez obzira da li putujete sami, sa porodicom ili grupom prijatelja, možemo organizovati prevoz prilagođen broju putnika i vašem rasporedu. Takođe, imamo fleksibilne polaske i dolaske, kako bismo se prilagodili vašim planovima i obezbedili vam što veću udobnost i praktičnost.

Prevoz Srbija Slovenija

Prevoz Srbija Slovenija je jedna od najposećenijih usluga Balkan Prevoza. Vozimo vas u oba smera. Naši vozači su ljubazni i pažljivi prema svim putnicima. Uvek smo tu da vam pružimo pomoć i odgovorimo na sva vaša pitanja tokom putovanja. Takođe, bezbednost naših putnika je naš prioritet. Poštujemo sve propisane saobraćajne norme i redovno održavamo naša vozila kako bismo osigurali sigurnost tokom putovanja.

Rezervacija

Kombi prevoz putnika Srbija Slovenija

Redovni polasci iz Beograda za Sloveniju. Brza i laka rezervacija karte preko sajta ili putem telefona.

Minibus prevoz do Slovenije je jedan od najpopularnijih vidova prevoza iz Srbije za Sloveniju.Ukoliko želite da rezervišete svoje mesto u našem kombiju ili imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili e-maila navedenih na našem sajtu. Naš tim će vam rado pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam da organizujete svoje putovanje na najbolji mogući način.

Sa nama možete dobiti najbolju cenu prevoza do Slovenije! Naš kombi prevoz pruža optimalan odnos kvaliteta i cene kako biste mogli da uživate u udobnom putovanju po pristupačnoj tarifi. Naš cilj je da vam pružimo vrhunsku uslugu po povoljnoj ceni. Svesni smo da je važno da putovanje bude ekonomično, posebno kada planirate duži ili češći boravak u Sloveniji. Zato smo pažljivo prilagodili naše cene kako bismo zadovoljili vaše budžetske potrebe, a istovremeno vam pružili siguran i udoban prevoz.

Ponosno vam predstavljamo naše redovne linije za Sloveniju! Kao kombi prevoznik, nudimo pouzdane i redovne linije koje povezuju Srbiju sa različitim destinacijama u Sloveniji. Naše redovne linije su pažljivo planirane kako bismo zadovoljili potrebe putnika i obezbedili praktičan raspored putovanja. Polasci iz Beograda za destinacije širom Slovenije kao što su Ljubljana, Maribor, Celje, Ptuj, Kopar, Krško, Izola i Portorož. 

Cenovnik Slovenija

Beograd Ljubljana

Beograd Ptuj

Beograd Celje

Beograd Krško

Beograd Maribor

Beograd Novo Mesto

Beograd Kopar

Beograd Portorož

Beograd Izola